Makulaku Lakritsa Oy

Makulaku on kehittänyt lakritsituotteita jo vuodesta 1994. Maku on ollut aina kehitystyön johtolankamme alusta saakka ja tuloksena onkin iloisen värikäs makumaailma, joka tarjoaa kuluttajien nautinnoksi perinteisen mustan lakun lisäksi kiehtovan uusien makuyhdistelmien kirjon.

Lakuosaaminen ja tuotekehitys ovat Makulakun vahvuuksia. Vuonna 1997 Makulaku toi kansainvälisille markkinoille ensimmäisenä mustan luomulakun. Vuonna 2011 lanseerattiin luomutäytelakujen sarja jälleen ensimmäisenä. Tavoitteemme on kehittää jatkuvasti uutta ja parantaa vanhaa.

Pyrimme saamaan tuotteemme mahdollisimman tuoreina kuluttajille ja siksi suuri osa tuotannosta valmistetaankin suoraan toimituksiin. Osa tuotteista jopa toimitetaan suoraan tehtaalta kaupan hyllyyn saakka.

Maku on tärkein, mutta tuotteiden ja palvelumme laatu on kaiken työmme peruskivi. Meille on kunnia-asia, että Makulaku on aina ensiluokkaista sitä maistaessasi. Käytämme korkealuokkaisia, tutkittuja ja luonnollisia raaka-aineita, jotka on valittu yhdessä pitkäaikaisten toimittajiemme kanssa. Käyttämämme luonnolliset raaka-aineet eivät sisällä atsovärejä.

Porvoon lakritsitehdas on uusi ja ympäristöystävällinen. Esimerkiksi tehtaan lämmitykseen käytetään maalämpöä. Käytössä on sertifioitu FSSC 22000 elintarviketurvallisuusjärjestelmä. Tuotantomme on myös luomusertifioitu.

Jatkuvan kehittämisen myötä pyrimme tarjoamaan entistäkin parempaa palvelua kaupalle ja nautinnollisia hetkiä kuluttajille.

Makulaku Lakritsa kuuluu Makua Foods Oy konserniin.

Reklamaatiot

Mikäli olet tyytymätön tuotteemme laatuun, ole hyvä ja lähetä meille tuotepakkaus sisältöineen omien kommenttiesi kera osoitteeseen:

Makulaku Lakritsa Oy
Reklamaatiot
Työpajatie 24
06150 Porvoo

Selvitämme mahdollisimman pian toteamasi laadullisen ongelman ja korvaamme kaikki sinulle aiheutuneet kustannukset.